Commelina Tuberosa: hoe blauw kan een bloem zijn?

Commelina Tuberosa blauw Eén van mijn lievelingsbloemen. Commelina Tuberosa. Tien jaar geleden heb ik een aantal knolletjes gekocht. Sindsdien pronken ze elk jaar weer met hun stralend blauwe kleur in onze tuin. Je kunt de bolletjes rooien (net zoals Dahlia’s). Of zaaien gaat ook prima. Dat doe in het voorjaar en hetzelfde jaar geniet je van zaailingen met dezelfde prachtige blauwe bloemen. Deze Commelina is familie van de Tradescantia, ofwel ‘Mozes in het biezen mandje’.

Geef een reactie of stel hier je vraag:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s