Aardbei doet het goed in kas

on

aarbei in kas

Sinds mei dit jaar heb ik een kasje. Verbazingwekkend hoe snel alles groeit. En hoeveel water je moet geven. Gelukkig heb ik een regenton voor veel liters water. De oogst tomaten was goed, maar de komkommer wilde niet. Die zat helemaal onder de schimmel. In december heb ik de laatste paprika geoogst. Nu staat ie vol met potten Agapanthus een bonsai Gingo en een pepermunt Geranium. Ook een paar Dahliaknollen heb ik in een pot laten zitten. Ben benieuwd of ze dit voorjaar snel weer uitlopen.

Geef een reactie of stel hier je vraag:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s