Korstmos

on
korstmossen op paal

Tijdens het wandelen verleden week kwam ik deze mooie korstmossen tegen op een blauw geverfde stalen paal van een oud hek. Wow! Blauw in combinatie met het okergele mos – daar word ik blij van. Ook leuk, de gelaste sleutels op het hek. Op het pad van Melissen in De Glind zijn nog veel meer mooie en gekke maaksels te bewonderen van afgedankte materialen. En… in de zomer is er een bloemenpluktuin met dahlia’s, zonnebloemen en pompoenen. Het pad is onderdeel van het klompenpad Glindhorsterpad. Zeker de moeite waard om een keer te lopen. En ook super leuk voor kinderen. Want er zijn allerlei humorvolle klimbouwsels en doe dingen’ waar je ongetwijfeld vrolijk van wordt.

Geef een reactie of stel hier je vraag:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s