Helleborus – we kijken ze ‘de grond uit’

on

Jij niet? Ik wel. Het gaat mij niet snel genoeg. Hèhè: weer richting het licht. Veel mensen vinden januari saai. Ik niet. Als je even voorzichtig in de aarde wroet, zie je dat er van alles gebeurt…. De Helleborussen en Sneeuwklokjes kunnen nu wel komen! Ik zie de knoppen al. Hier nog een voorproefje van wat komen gaat. Deze ‘floating bowl’ is van 2017. Ik kan niet wachten – more to come….

hellebolus mooie bloemen voorjaar
Dit zijn een paar Helleborussen uit mijn tuin. De beste planten voor het voorjaar. IJzersterk, mooie bloemen en vroeg in het voorjaar genieten. Wat wil een mens nog meer?

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. De Fruitberg schreef:

    Hier staan ze nu bijna in bloei. Happy!

    Like

Geef een reactie of stel hier je vraag:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s