Tulpen allerlei

Afbeelding

Even een korte impressie van de tulpen die nu bloeien in mijn tuin. Allemaal dezelfde kleur vind ik wat saai.

Maar als je een aantal soorten door elkaar mengt, wordt het alsnog een leuk geheel. Ik let er wel op dat de kleuren een beetje met elkaar matchen. Dit jaar was het zwart, wit, paars en roze. Nu maar hopen dat het een paar dagen wat minder waait, zodat de blaadjes wat langer blijven zitten!

Afbeelding  Afbeelding

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. groenplezier schreef:

    Ik wel! Ook in huis zijn ze leuk in de vaas. Tulpen geven een explosie van kleur en dat kan ik wel waarderen. Want ik ga voor: het hele jaar door iets bloeiends in de tuin. Natuurlijk heb ik nog meer bollen die ik in de tuin laat zitten en die verwilderen. Witte narcissen, daslook, sneeuwklokjes, wilde hyacint, witte blauwe druifjes, bosanemoontje en o.a. crocus.

    Like

  2. De Fruitberg schreef:

    Dat zijn véél kleurtjes. Zelf ben ik niet zo’n grote fan van tulpen, ze brengen wel veel kleur zo vroeg op ’t jaar

    Like

Geef een reactie of stel hier je vraag:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s